5.2.2015 10:59

Έκοψε την πίτα της η ΛΕΦΕΔ Χίου

Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 η Λ.Εφ.Ε.Δ. Χίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Σε μια γεμάτη αίθουσα, παρουσία των τοπικών αρχών, τα μέλη με τις οικογένειες τους και τους φίλους –φίλες της Λ.Εφ.Ε.Δ. πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας.
Μετά την ευλογία του πατέρα Διονύσιου ως εκπροσώπου του Μητροπολίτη Χίου κ.Mάρκου , πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος, όπου παρουσίασε την αξία του εθελοντισμού στις μέρες μας και έκανε μια αναδρομή της εφεδρείας στις ιστορικές μάχες των Ελλήνων εθελοντών και της παρακαταθήκης της ιδέας «ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ».
Ακολούθησε ο Γραμματέας και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας, όπου παρουσίασε την σπουδαιότητα της προσφοράς της Λ.Εφ.Ε.Δ. στην τοπική κοινωνία κι έκανε έναν μικρό απολογισμό των δράσεων της χρονιάς που πέρασε.
Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, κο Στ.Καρμαντζη, τον Δήμαρχο Χίου κο Μαν.Βουρνού, τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δ.Χίου κο Γεωργ. Ζώα, τον Διοικητή της 96ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Ι.Παπαπροκοπίου, τον Διοικητή της Π.Υ. Χίου κο Ι.Αρχοντάκη και τον Ναύαρχο ε.α. του Λ.Σ. κο Στ.Μιχαηλίδη.

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε βίντεο από προτζέκτορα σε α ́ προβολή με τις δραστηριότητες των τριών χρόνων της Λέσχης, με τίτλο "3 ΧΡΟΝΙΑ Λ.Εφ.Ε.Δ. ΧΙΟΥ"

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ