30.6.2012 13:33

Έκοψε και τον καφέ η Olympic Air!

ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ

 
Αν έκανε το ίδιο και στις τιμές των εισιτηρίων της η Olympic Air δεν θα υπήρχε κανένας λόγος για οποιαδήποτε αναφορά. Από τη στιγμή όμως που οι τιμές εκτοξεύονται προς τα πάνω και οι παροχές μειώνονται με δικαιολογία την μικρή διάρκεια της πτήσης, υπάρχει ένα... θέμα.
Η Olympic Air εδώ και λίγες ημέρες σταμάτησε την προσφορά καφέ στις πτήσεις της, προσφέροντας μόνο αναψυκτικά, αναφέροντας ότι αυτό έγινε για λόγους που σχετίζονται καθαρά με τον χρόνο ταξιδιού.
Μάλιστα σε πτήση της Τετάρτης της εταιρίας από την Αθήνα προς τη Χίο, οι αεροσυνοδοί δέχθηκαν τα παράπονα των επιβατών καθώς όπως τους ανέφεραν είναι αδικαιολόγητο αφενός οι τιμές των εισιτηρίων να ανεβαίνουν σε απίστευτα επίπεδα, αφετέρου οι παροχές να μειώνονται η μία μετά την άλλη, με την επίκληση της μικρής διάρκειας της πτήσης.
Οι επιβάτες πάντως δεν πήραν απάντηση όταν ρώτησαν πως εδώ και 15 χρόνια η παλιά Ολυμπιακή προλάβαινε να εξυπηρετεί και η Olympic Air δεν προλαβαίνει, αν και οι διάρκειες των πτήσεων είναι περίπου ίδιες.
Πάντως αρκετοί είναι όσοι έχουν την εντύπωση πως η Olympic Air δεν θα σταματήσει εδώ και την περικοπή του απλού καφέ ενδέχεται να ακλουθήσουν και άλλες, με την επίκληση ίσως και πάλι της μικρής διάρκειας της πτήσης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ