12.2.2016 16:40

Έκοψαν την πίτα τους οι Ίωνες

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου το Ν.Α.Σ. Α.μεΑ. έκοψε την πίτα του σε μια εκδήλωση που απευθυνόταν στους αθλητές και τους φίλους – υποστηρικτές του Σωματείου. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φρουρίου «Ο Αγιος Γεώργιος», όπου φιλοξενούνται και προγράμματα του Σωματείου μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου, πατέρας Γεώργιος Λούρος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. και η Πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ, Σοφία Μιχάλα, και ο Χριστόφορος Μερούσης, που αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά, αφού διαθέτει όλα τα ιδανικά του αθλητικού ιδεώδους, χωρίς να σταματά ποτέ την προσπάθεια για την καλύτερη επίδοσή του με ήθος και αξιοπρέπεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ