11.5.2014 15:53

Έκοβε βόλτες ανοιχτά της Χίου, υπό την επήρεια αλκοόλ

Δύο παράνομοι αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

Συγκεκριμένα, πλωτό περιπολικό σκάφος της οικείας Λιμενικής Αρχής, στο πλαίσιο περιπολίας της επιχείρησης ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2014 εντόπισε, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά νήσου Οινουσσών,ταχύπλοο πολυεστερικό σκάφος με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες, το οποίο στη θέα του πλωτού περιπολικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω δεν είχαν στην κατοχή τους τα ναυτιλιακά έγγραφα του σκάφους, ούτε έφεραν τα προσωπικά τους ταξιδιωτικά έγγραφα, έπλεεαν χωρίς φανούς ναυσιπλοίας, ενώ ο ένας εξ αυτών ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το ανωτέρω σκάφος ρυμουλκήθηκε στο λιμένα Χίου, όπου φυλάσσεται.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ