17.5.2012 13:52

Εκλογές στην Ένωση Καταναλωτών Χίου

Η κίνηση της πατάτας σηματοδότησε την επαναδραστηριοποίηση της Ένωσης Καταναλωτών Χίου η οποία μετά από τη Γενική συνέλευση των μελών της το Σάββατο κι αφού έδωσαν το παρόν σε αυτήν και καινούργια μέλη με ανανεωμένες ιδέες και διάθεση για προσφορά, προχωρά σε εκλογές στις 26 του Μάη στις 11 το πρωί στο δημαρχείο.
Μιλώντας στον «π» η γραμματέας της Ένωσης, η Ξ. Κορακάκη, παραδέχθηκε ότι η Ένωση Καταναλωτών Χίου είχε ατονήσει της δράση της το προηγούμενο διάστημα, παρά το ότι οι ανάγκες ήταν μεγάλες, υποστήριξε ότι αυτό οφείλονταν κυρίως στο φόρτο εργασίας των μελών του ΔΣ κι εξέφρασε  την πεποίθηση ότι το συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές της 26η Μαΐου θα αναπληρώσει το χαμένο έδαφος.
Ομιλία για υπερχρεωμένα νοικοκυριά
Ως τελευταία εκδήλωση του απερχόμενου συμβουλίου έρχεται η ομιλία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με ομιλήτρια μέλος του ΕΚΠΟΙΖΩ. Όπως τόνισε η κ. Κορακάκη στόχος της Ένωσης είναι να παραβρεθούν στην ομιλία και μέλη του Δικηγορικού συλλόγου Χίου όπως και εκπρόσωποι τραπεζών έτσι ώστε οι καταναλωτές να ενημερωθούν σφαιρικά για το θέμα.
Όπως και να έχει πάντως το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει θα πρέπει να αποδείξει ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η Ένωση θα αποτελέσει αυτό για το οποίο εξ αρχής συστήθηκε, δηλαδή το στήριγμα και τον οδηγό για τους Χιώτες καταναλωτές διαμορφώνοντας την καταναλωτική συνείδηση που λείπει από τον τόπο μας και υποδεικνύοντας στις κατά καιρούς αρχές δράσεις και ενέργειες όπως η δημιουργία λαϊκής κ.λπ. κι αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες όπως η τελευταία με την πατάτα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ