17.10.2019 11:59

Εκλογαπολογιστική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Σύμφωνα με την από 1-10-2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Χίου και με τις διατάξεις του καταστατικού του Σωματείου μας, συγκαλείται Εκλογαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Δ.Σ. , Εφ. Επιτροπής, αντιπροσώπων στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μέΑ.Βορείου Αιγαίου (Π.Ο.Α.μέΑ.Β.Α.), την Εθνική Συνομοσπονδία Α.μέΑ (Ε.Σ.Α.μέΑ.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (Π.Ο.Α. μ.Σ.Κ.Π.) την Κυριακή 03 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί στην έδρα του σωματείου μας στις Εργατικές Κατοικίες Ευρετής Χίου. Με το τέλος της Γ.Σ. θα αρχίσει η ψηφοφορία.
Σύμφωνα με το άρθρο 6 δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές έχουν ταμειακώς εντάξει μέλη.
Σε περίπτωση μη απαρτίαςς η Γ.Σ. θα συνέλθει χωρίς νέα πρόσκληση την 10/11/2019, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.
Τα μέλη που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να υποβάλουν εγγράφως σχετική δήλωση στο ΔΣ το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 1/11/2019.

Θέματα ημερήσιας διατάξεως:
- Λογοδοσία ΔΣ για την δράση του 2018 και υποβολή στη ΓΣ προς έγκριση.
- Ανάγνωση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση 2018 και υποβολή στη ΓΣ προς έγκριση και απαλλαγή μελών ΔΣ.
- Οικονομικός απολογισμός- ισολογισμός δαπανών 2018 και προϋπολογισμός 2019.
- Προγραμματισμός δράσης για το τρέχον έτος.
- Εγγραφή του Σωματείου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας.
- Αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων του σωματείου στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ. Βορείου Αιγαίου (Π.Ο.Α.μεΑ.Β.Α.), την Εθνική Συνομοσπονδία Α.μεΑ.(Ε.Σ.Α.μεΑ.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (Π.Ο.Α.μ.Σ.Κ.Π.).
 

 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ