2.6.2016 9:58

Εκείνοι τα είπαν οι άλλοι τα άκουσαν;

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Αποθηκευμένα πλέον πρέπει να έχει ο δήμαρχος Χίου, τα αιτήματα του νησιού σχετικά με τα ζητήματα της κάλυψης των χωριών ειδικά της Βόρειας Χίου σε γιατρούς και ασθενοφόρα και να τα ανασύρει κάθε φορά που έρχεται κάποιος "υπεύθυνος", μήπως και η επανάληψη τους φέρει κάποιο αποτέλεσμα που ως τώρα δεν έχει έρθει.

 Αυτή τη φορά, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, του Υπουργείου Υγείας Νίκο Παπαευσταθίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των υγειονομικών δομών και φορέων της Χίου.

Ο Δήμαρχος τόνισε τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η βόρεια Χίος, εξαιτίας της ελλιπούς κάλυψης με γιατρούς και τις σοβαρές δυσλειτουργίες που σημειώνονται με τα ασθενοφόρα.

Ο Μανώλης Βουρνούς ενημέρωσε τον Διοικητή για τις ενέργειες που έχει κάνει, ώστε να μπορούν εθελοντές να οδηγούν τα ασθενοφόρα που ανήκουν στον Δήμο, πρόταση η οποία διαβιβάστηκε και στην ΚΕΔΕ, ανάμεσα στις προτάσεις του Δήμου Χίου και αφορούν σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τη λειτουργία των Δήμων.

Τέλος, τονίστηκε από τον Δήμαρχο η ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης του Νοσοκομείου της Χίου, το οποίο, ειδικά, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αυξημένες ανάγκες. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ