18.2.2015 17:51

Εκδήλωση για τους ναυτικούς της Tsakos Shipping

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΜΕΣΩ SKYPE

Μια ζεστή «οικογενειακή» ατμόσφαιρα επιφύλαξαν στους συμμετέχοντες ναυτικούς και φίλους  την Τρίτη το απόγευμα

στο μέγαρο του Ιδρύματος "Μαρία Τσάκος-Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης" στη Χίο,  κατά την εορταστική συνάντηση ναυτικών και στελεχών της εταιρείας αλλά και Χίων απόμαχων της θάλασσας.

Παρευρέθηκαν 48 συνολικά άτομα, Πλοίαρχοι ή Μηχανικοί.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Ιδρύματος και του Ναυτιλιακού Τμήματος της Χίου.

Ιδιαίτερη τιμή για την εκδήλωση απετέλεσε η παρουσία του Καπτ. Γιώργη Σαζακλή, Crew Advisor της Tsakos Columbia Shipmanagement, και της κ. Μαρίας Νικολουδάκη, Crew Administrative Assistant της Tsakos Columbia Shipmanagement, από τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας.

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισαν κατά σειρά ο Κώστας Καραμανής εκ μέρους του Ναυτιλιακού Τμήματος, ο Παύλος Καλογεράκης εκ μέρους του Ιδρύματος και ο Καπτ. Γεώργιος Σαζακλής εκ μέρους των κεντρικών γραφείων. Όλοι σημείωσαν την ιδιαίτερη αξία της ναυτοσύνης, της συνεργασίας όλων των παραγόντων της αλλά και της αγάπης της οικογένειας Τσάκου για όλα τα μέλη της ευρύτερης ναυτικής οικογένειαςτης Εταιρείας.

Ιδιαίτερη χαρά για όλους κατά την εκδήλωση, απετέλεσε η σύνδεση μέσω Skype με τον Καπτ. Παναγιώτη Ν. Τσάκο και τη σύζυγό του Ειρήνη οιοποίοι βρισκόταν στο Λονδίνο.

Ο Καπετάνιος χαιρέτησε έναν προς έναν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε ό,τι καλό προσωπικό και οικογενειακό.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης γινόταν προβολή φωτογραφικού υλικού από τα Ιδρύματα

Ουρουγουάης και Γκάνας, από το "Σπίτι της Μαρίας", από το Ναυτιλιακό Τμήμα και την εορταστική εκδήλωση της ευλογίας βασιλόπιτας στην Αθήνα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ