19.7.2016 16:14

Έκαναν το σπίτι χωματερή [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ

Προφανώς δεν φτάνουν τα παράπονα για τους κατοίκους του Κάστρου, αναφορικά με το ζήτημα καθαριότητας που παρουσιάζεται στην περιοχή. Απαιτείται και η δική τους συμβολή στην επίλυση του προβλήματος. Σύμφωνα με τον αρμόδιο για το θέμα Γ. Μπελέγρη, κατόπιν λαϊκής συνέλευσης στην περιοχή ,λήφθηκε η απόφαση να φύγουν οι κάδοι μέσα από το Κάστρο και να τοποθετηθούν περιμετρικά από αυτό, όπως έγινε και στις περιοχές των Μεστών και των Ολύμπων που προσελκύουν επισκέπτες.

«Οι κάτοικοι πρέπει να αντιληφθούν κάποια πράγματα»

«Αυτή η κατάσταση δεν τιμά ούτε εμάς ούτε του κατοίκους του Κάστρου, που φέρνουν να σκουπίδια τους εδώ», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης και συμπλήρωσε πως οι κάτοικοι πρέπει να αντιληφθούν επιτέλους οτι ζουν μέσα σε ένα μνημείο. Αύριο Τετάρτη θα σταλθεί τριμελές συνεργείο το οποίο θα τοποθετήσει σύρματα αφού πρώτα το καθαρίσει, παρ’ όλο που αναφερόμαστε σε ιδιωτική και όχι δημόσια κατοικία.

 

Δεν θα επιβληθούν ακόμη πρόστιμα

Αναφορικά με το θέμα των προστίμων, ο Γ. Μπελέγρης επισήμανε πως, «επειδή είναι ακόμη αρχή δε επιθυμούμε να μπούμε στη διαδικασία προστίμων, έτσι λοιπόν θα ισχύσει μια περίοδος χάριτος για τους κατοίκους έως ότου προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες».

Τέλος ο Αντιδήμαρχος διαβεβαιώνει πως οι έλεγχοι από την Υπηρεσία Καθαριότητας  είναι καθημερινοί και πώς κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να μην αντικρίζουν οι ελάχιστοι τουρίστες αυτό το θέαμα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ