23.9.2014 16:23

Εκ περιτροπής κυκλοφορία στον Φραγκομαχαλά

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Χίου στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Διαπλατύνσεις πεζοδρομίων οδού Κ. Μονομάχου» θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας στην εν λόγω οδό, από Τετάρτη 24/9/2014 έως Παρασκευή 26/9/2014 και από τις 7:00πμ έως 15:00μμ, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ατύχημα κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν προς Καρυές – Αυγώνυμα-Ανάβατο θα πρέπει να επιλέξουν τον περιφερειακό.  Για τους κατοίκους του Φραγκομαχαλά η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται δια τον οδών :

α) Αγ. Αποστόλων-Σκαραμαγκά-Α. Κοραή-Σ.Πυλιαρού-Μ. Αρχιπελάγους

β) Κ. Τρεχάκη-Δ. Ζαννάρα-Α. Παρίου-Ανθεστηρίων-Σκαράκη

«Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην περιοχή των έργων και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης. Ζητούμε την κατανόηση των συνδημοτών μας για την αναγκαία ταλαιπωρία στην οποία τους υποβάλλουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ