25.7.2014 12:26

Έχουν τραβήξει χειρόφρενο στον Δήμο

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Κλειστόν λόγω αλλαγής δημοτικής αρχής. Μια τέτοια ταμπέλα πρέπει αν τοποθετηθεί πλέον σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου που υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου το τελευταίο διάστημα σε μια κατάσταση αναμονής της μετάβασης από τη μια δημοτική αρχή στην άλλη.
Πάει πάνω από μια εβδομάδα που ο «π» είχε αναφερθεί στην τριτοκοσμική όσο και επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τα κομμένα κλαδιά δέντρου στον αύλειο χώρο του παιδικού σταθμού της Καλλιμασιάς. Το δέντρο κόπηκε εδώ και είκοσι μέρες αλλά κανενός αρμόδιου το αυτό δεν ιδρώνει για να μαζευτούν τα κλαδιά.
Το τελευταίο ευτράπελο ήταν όταν ο υπεύθυνος της υπηρεσίας καθαριότητας ζήτησε από τη διευθύντρια τη μεταφορά των κλαδιών σε κάδο της περιοχής αγνοώντας ή μη θέλοντας να συνειδητοποιήσει ότι είναι τέτοιος ο όγκος των κλαδιών που απαιτείται φορτηγό για τη μεταφορά τους.
Τα παιδιά παραμένουν φυλακισμένα στο εσωτερικό του παιδικού σταθμού μέχρι προφανώς να έρθει η επόμενη δημοτική αρχή ή το... φιλότιμο στους υπαλλήλους για να μαζευτεί η αυλή τους

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ