24.9.2014 20:04

Έχουν ρημάξει τη ΔΕΔΔΗΕ

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Μηνήσεις κατά παντός υπευθύνου έχει υποβάλλει η ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), μετά το κύμα των εκτεταμένων κλοπών στα δίκτυα, στους πυλώνες, τους υποσταθμούς, τους μετασχηματιστές, τα αντλιοστάσια, τις κεραίες και τους αναμεταδότες της εταιρείας, το οποίο πολλαπλασιάζετε με εντεινόμενους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα.

Τα κρούσματα είναι εκτεταμένα σε όλη τη Χίο, κυρίως σε απομονωμένες εγκαταστάσεις. Τα τελευταία έχουν σημειωθεί στις περιοχές του Θολοποταμίου, του Δαφνώνα, του Αγ. Γεωργίου Συκούση, των Νενήτων, των Μεστών, της  Κατάβασης, των Αψιλών, της Νέας Ποταμιάς και σε άλλα σημεία.

«Έκοψαν και έκλεψαν τα σύρματα, τους μετασχηματιστές των υποσταθμών και έμεινε χωρίς ρεύμα μεγάλη περιοχή του χωριού, το γήπεδο δεν ηλεκτροδοτείται ακόμη. Απορώ πως μετέφεραν τόσο ογκώδη και βαριά αντικείμενα Έκλεψαν και το δίκτυο στο Νόσσω Κήπο. Την ίδια μέρα μάθαμε ότι έκλεψαν τα ίδια πράγματα και στην περιοχή του Δαφνώνα», δηλώνει στον  «π» ο κάτοικος Θολοποταμίου Παναγιώτης Μακρίδης.

Σύμφωνα με κύκλους της ΔΕΔΔΗΕ, η εταιρεία έχει αντικαταστήσει αρκετά υλικά και έχει επισκευάσει πολλές βλάβες που προκλήθηκαν, αλλά η αποκατάσταση θα αργήσει  σε αρκετές περιοχές. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα επειδή  οι ζημιές είναι εκτεταμένες και τα υλικά παραγγέλνονται από την Αθήνα. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ