27.10.2015 8:11

Έφτασε στη Χίο ο Γ. Μουζάλας

ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "Γ. ΚΑΛΟΥΤΑΣ"

Άργησε αλλά ήρθε τελικά σήμερα στις 7.40 με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας.

Τον Υπουργό περίμεναν στο αεροδρόμιο ο δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς καθώς και 
ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Λαγός, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Ανδρ. Δαμίρης.
Ο κ. Μουζάλας εξέπληξε τους πάντες ζητώντας να επισκεφθεί το εκθεσιακό κέντρο "Γ. Καλουτάς" ενώ όπως είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς η εικόνα της Χίου σήμερα δεν έχει καμιά σχέση με αυτή των προηγούμενων ημερών αφού ο κύριος όγκος των προσφύγων έχουν φύγει για Πειραιά.
Ο υπουργός συνοδεύεται από την αντιστράτηγο Ελληνικης Αστυνομίας υπεύθυνη για το μεταναστευτικό Ζ. Τσιριγιώτη και την υπεύθυνη του ΟΗΕ για την Ελλαδα.
Ήδη βρίσκονται καθ όδο για το "Εκθεσιακό Κέντρο Γ. Καλουτάς", ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στη ΒΙΑΛ, στα Ταμπάκικα ακι σε άλλου χώρους και κατόπιν σύσκεψη στο δημαρχείο.
Αμέσως μετά ιο υπουργός θα αναχωρήσει για Λέσβο και Σάμο

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ