18.11.2019 9:29

Η Τροχαία πάει… Κάμπο

Πρόγραμμα ενημέρωσης των μαθητών για την οδική ασφάλεια με πρωτοβουλία του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου και καλεσμένη την Κέλυ Λουφάκη

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου σε συνεργασία με την Τροχαία Χίου και τις Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διοργανώνει πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών για την οδική ασφάλεια.

Πιο συγκεκριμένα αποδέκτες του προγράμματος θα είναι μαθητές της των σχολείων της ευρύτερης περιοχής του Κάμπου (Δημοτικό σχολείο Κάμπου, Γυμνάσιο Κάμπου).  

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 από τις 08:30 – 10:15 για τους μαθητές του γυμνασίου και από τις 10:30-12:15 για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου .

Καλεσμένη της εκδήλωσης, η οποία θα προσθέσει τη δική της μαρτυρία (σαν θύμα τροχαίου), θα είναι η πρωταθλήτρια στο παραολυμπιακό αγώνισμα της ξιφασκίας κ. Κέλυ Λουφάκη. Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν ποδηλατικά κράνη σαν προσφορά του Φ.Ο.Κ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ