Την άμεση ανανέωση των αδειών, των αλιέων ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης, Π. Μπουγδάνος προκειμένου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των στοιχείων τους.
Οι άδειες των επαγγελματιών αλιέων λήγουν στις 31-12-21 και για αυτό τον λόγο ο κ. Μπουγδάνος κάλεσε τους επαγγελματίες να προσέξουν ιδιαίτερα τις προθεσμίες.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σημασία στήριξης των αλιέων καθώς συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου.
Παρακάτω επισυνάπτεται η ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χίου:
«Σχετικά με το θέμα, ενημερώνουμε τους αλιείς της Π.Ε. Χίου των οποίων οι άδειες των επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών τους, λήγουν στις 31/12/2021. Μέχρι 15-9-2021 πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την υποβολή στοιχείων αλιευτικής δραστηριότητας, για τα έτη 2020 και 2021.
Συγκεκριμένα η υποχρέωση ισχύει για τους αλιείς με:
Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News
Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.