1.7.2019 11:00

Η Ο.Ε.Β.Ε. καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο επιθεωρητής εργασίας Δ. Φραγκομίχαλος

Η ανακοίνωση στήριξης της Ο.Ε.Β.Ε.:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου με έναυσμα την επίθεση που δέχτηκε ο Επιθεωρητής Εργασίας κατά τη διάρκεια ελέγχου, από γνωστό επαγγελματία, δηλώνει την πλήρη στήριξη του στον κ. Δημήτρη Φραγκομίχαλο.

Ο ρόλος της Ο.Ε.Β.Ε. είναι να βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, δε μπορεί παρά να καταδικάσει τη συμπεριφορά του εν λόγω επαγγελματία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  συγκεκριμένος δημόσιος λειτουργός ασκεί το καθήκον του με αφοσίωση, ζήλο αντικειμενικότητα και ανιδιοτέλεια.

Εμείς οι επαγγελματίες λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε θετικοί προς κάθε έλεγχο, να αντιμετωπίζουμε τα ελεγκτικά όργανα του κράτους  με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ