13.1.2016 17:23

Ε. ΒΟΥΤΙΕΡΟΥ: «Χωρίς ελλείψεις φαρμάκων το «Σκυλίτσειο»»

Η ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Το νοικοκυριό και η σωστή διαχείριση στα οικονομικά του "Σκυλίτσειου" έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα και στις αποθήκες του νοσοκομείου σε φαρμακευτικό και άλλο υλικό και όπως διαβεβαιώνει η αναπληρώτρια Διοικητής του, Ελ. Βουτιέρου, στο "Σκυλίτσειο" δεν υπάρχουν οι ελλείψεις που καταγράφονται και παρατηρούνται στα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας.

Να σημειωθεί ότι μεγάλα νοσοκομεία, όπως το "Λαϊκό", ο "Ανδρέας Συγγρός" και άλλα, όπως καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών "ξέμειναν" από φάρμακα και δεν μπορούν να αγοράσουν άλλα επειδή τα ταμεία τους είναι άδεια.

«Σίγουρα υπάρχει και σ το νοσοκομείο μας ένας σφικτός προϋπολογισμός. Γενικότερα όμως με το νοικοκύρεμα που έχει γίνει, δεν εμφανίζεται κάποια έλλειψη σε ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό. Δεν μου έχει έρθει κανέναν τέτοιο ζήτημα από τη μέρα που έχω αναλάβει καθήκοντα» δήλωσε στον "π" η κ. Βουτιέρου, τοποθετώντας το Νοσοκομείο της Χίου στις εξαιρέσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ