15.7.2016 23:54

Δύσκολες ώρες για την Τουρκία

Δραματικές εξελίξεις στην Τουρκιά καθώς αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του αργά το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ ο οποίος, ωστόσο, πρόσθεσε πως τίποτε δεν πρόκειται να βλάψει την τουρκική δημοκρατία και κάλεσε σε ψυχραιμία.
 
Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα, στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την πρωτεύουσα της Τουρκίας, τα τανκς έχουν βγει στους δρόμους, ενώ έκλεισαν δύο έφυρες στον Βόσπορο, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο και στις φωτογραφίες.
 
Το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν μεταδίδει τώρα την πληροφορία ότι μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά από το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα.
 
Επίσης, πριν από λίγη ώρα οι αρχές μπλόκαραν Facebook, Twitter και YouTube, ενώ έκλεισε και η κρατική τουρκική τηλεόραση.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ