18.11.2019 9:39

Δράσεις από την ΚΝΕ κατά των ναρκωτικών

Η Τομεακή Οργάνωση Χίου της ΚΝΕ σε καλεί σε εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 19.00 στα γραφεία του συλλόγου γυναικών Χίου (Καλαμπόκα 74).

Σήμερα, που από παντού διαφημίζονται οι «ευεργετικές ιδιότητες» των ναρκωτικών και καλλιεργείται η ανοχή στη χρήση, σήμερα που υποστελεχώνονται δραματικά τα προγράμματα πρόληψης και θεραπείας, σήμερα που στήνονται χώροι «ανακύκλωσης και αποκομιδής των χρηστών», για να θριαμβεύσει η περιθωριοποίηση , η ΚΝΕ ανοίγει πλατιά τις θέσεις της και λέει ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσία της έκδοσης της επιτροπής κατά ναρκωτικών του ΚΣ της ΚΝΕ, από την Γκιτάκου Μαρία, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας Basketball diary's.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ