6.6.2014 12:14

Δώρο άδωρο η διοικητική αποβολή

ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ «ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΕΠΕ» ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ

Αεροφωτογραφία: Geotag Aeroview

Την πράξη της διοικητικής αποβολή γνωστοποίησε την Τετάρτη η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου στην εταιρία «ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΕΠΕ» που μέχρι πρότινος δραστηριοποιούνταν στο κτίριο των παλιών ναυτώνων.

Η Υπηρεσία με έγγραφό της σημειώνει ότι η αποβαλλόμενη επιχείρηση καταλαμβάνει αυθαίρετα έκταση 652,25 τ.μ.  της χερσαίας ζώνης του λιμένα σημειώνοντας ότι απαγορεύει στο μέλλον κάθε πράξη της εταιρίας στη συγκεκριμένη έκταση που μπορεί να δημιουργήσει δικαιώματα κατοχής.

Ωστόσο για μία ακόμη φορά το πολυδαίδαλο καθεστώς του ελληνικού δημοσίου δίνει τη δυνατότητα στην «ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΕΠΕ» να υποβάλλει μέσα σε 30 ημέρες ένσταση στο Ειρηνοδικείο, που μέχρι την εκδίκασή της η εταιρία μπορεί να λειτουργεί κανονικά στον χώρο.

Αυτό σημαίνει ότι αν η δικαιοσύνη αργήσει να εκδώσει απόφαση τότε η εταιρία θα συνεχίσει κανονικά τη δραστηριότητά της και αυτό το καλοκαίρι. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ