11.3.2013 20:35

Δωρεάν φάρμακα από τον Σ.Φ.Ο.

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» προσφέρει δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστα μέλη του, κατοίκους των Οινουσσών και άπορους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη.
«Κανένας ασθενής χωρίς φάρμακα» είναι το κοινωνικό μήνυμα του ΣΦΟ, το οποίο εντάσσεται στους καταστατικούς σκοπούς του σωματείου.

«Ο Σύλλογος, όπως πάντα, θα είναι στο πλευρό των ασθενέστερων οικονομικά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σε συνεργασία αποκλειστικά με το Φαρμακείο των Οινουσσών για τη διαφύλαξη της υγείας τους.
Ο ΣΦΟ, παράλληλα, θα παρέχει κάθε απαιτούμενη νομική και διοικητική συνδρομή για την εξασφάλιση δημόσιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όλους και ειδικά στα παιδιά.
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να υποστηρίξουν ηθικά και υλικά αυτή την πατριωτική και ανθρωπιστική δραστηριότητα του Συλλόγου μας', αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ