10.6.2014 18:38

Το δικό τους τόνο

Δεν ήταν λίγοι από τους (πρώην ή νυν δεν έχει και τόση σημασία) ΠΑΣΟΚους, που δεν ακολούθησαν τον Πολύδωρο στην κάλπη. Οι δυο τους φυσικά συγκαταλέγονται στους βέρους αντιπολυδωρικούς εδώ και καιρό.

Ο Γιώργος Συριώδης είχε πρόσθετο ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής του γιού του Σωκράτη στην «Πρωτοβουλία» και σήμερα χαίρεται δεόντως που το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά κι ένας ακόμη Συριώδης θα βρεθεί στα δημοτικά έδρανα.

Ο Ντίνος Στούπος δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή τη συμπάθεια του στο νέο συνδυασμό, κάποια ώρα φημολογήθηκε ότι πιθανόν να ήταν και υποψήφιος, εν τέλει επέλεξε την τακτική «μακριά κι αγαπημένοι» και βγήκε καλή και για τον ίδιο και για την «Πρωτοβουλία».

Ωστόσο οι δυο τους σήκωσαν το βάρος μιας άλλης αναμέτρησης. Στη … Βουλή της πλατείας Βουνακίου τα στελέχη της «Πρωτοβουλίας» ούτε που έκαναν την εμφάνιση τους προεκλογικά. Την απέφυγαν συνειδητά κι ας λένε πως ο πλάτανος βγάζει δήμαρχο. Έτσι απέμειναν Συριώδης και Στούπος να δίνουν τον αγώνα των εντυπώσεων, χωρίς κανείς να τους έχει αναθέσει ένα τέτοιο ρόλο, εκ του αποτελέσματος βέβαια τα πήγαν θαυμάσια. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ