6.10.2012 13:26

Δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα η Olympic Air

- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τεχνοκρατική και στο πνεύμα της μονοπωλιακής πρακτικής είναι η απάντηση που έδωσε η Olympic Air, στην πρόσφατη επιστολή του βουλευτή Χίου Κώστα Τριαντάφυλλου, με την οποία εξέφρασε τη διαμαρτυρία της κοινωνίας της Χίου, για τις αυξημένες τιμές των εισιτηρίων και τη διάρθρωση των δρομολογίων από και προς την Αθήνα.
Το πρόβλημα τόσο των δρομολογίων όσο και των τιμών είναι γνωστό όμως το τελευταίο διάστημα δείχνει να ξεπερνά και κάθε έννοια λογικού επιχειρήματος, εκτός κι αν περιγράφεται  με τη λογική της Olympic Air, οπότε η πρόσθεση και η αφαίρεση δίνουν αποτελέσματα πραγματικά εντυπωσιακά.
 
Περισσότερες θέσεις, λιγότεροι επιβάτες
Ούτε λίγο ούτε πολύ η Olympic Air εξηγεί ότι οι θέσεις που προσέφερε στις πτήσεις που υπήρχαν μέχρι και πριν λίγες ημέρες έμεναν σε πολλές περιπτώσεις κενές, με το επιβατικό κενό να μην καλύπτει την προσφορά τους. Αυτό οδήγησε στην απόφαση της εταιρίας να μειώσει τον αριθμό των δρομολογίων, με το επιχείρημα ότι δεν υπάρχει ζήτηση για περισσότερες θέσεις. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ