Κοινωνία

13/10/14 14:34

τελ. ενημ.: 13/10/14 14:34

Διημερίδα "e-Shipping"

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το ερευνητικό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Πλατφόρμας E-Learning για την ανταλλαγή γνώσης και τεχνογνωσίας στον χώρο της ναυτικής και ναυτιλιακής εκπαίδευσης» θα παρουσιάσει την Τετάρτη και την Πέμπτη σε διημερίδα που διοργανώνει το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Ίδρυμα ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ.

Το έργο, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας “Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013”.

Στη Διημερίδα θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα e-learning για την επιμόρφωση, ενημέρωση και διαρκή επικαιροποίηση γνώσεων και κανονισμών, για τα στελέχη και γενικά τους εμπλεκόμενους στη θαλάσσια βιομηχανία, τα αποτελέσματα από τη συνεργασία μεταξύ των εταίρων και οι προοπτικές διατήρησης και εμβάθυνσης των σχέσεων αυτών.

Η διημερίδα, της οποίας το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών (http://www.stt.aegean.gr) είναι ανοικτή για τη χιακή κοινωνία. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 22710-35286 (κ. Γ. Δάγκινης).

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση