8.1.2017 7:36

Διεθνοποίηση του μεταναστευτικού επιχειρεί η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα

ΣΤΗ ΧΙΟ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Στο πλαίσιο ενημέρωσης της Χιακής κοινωνίας, η  Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα έχει προγραμματίσει ομιλίες με προσκεκλημένους που θα βοηθήσουν στην προβολή και διεθνοποίηση του μεταναστευτικού προβλήματος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η πρώτη ομιλία είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιανουαρίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο "Χανδρής" με καλεσμένο τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή , καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Νότη Μαριά.

Η ομιλία και η συζήτηση που θα ακολουθήσει θα έχει ως θέμα '' Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, Συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας, Συνθήκη Σένγκεν ''.

"Είναι μία ευκαιρία να ακούσουμε από τον Έλληνα Ευρωβουλευτή για το τί συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ευρώπη αλλά και για τον Ευρωπαϊκό τρόπο λήψεως αποφάσεων που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την τύχη του νησιού μας.

Η παρουσία μας στέλνει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα σημειώνοντας ότι η επόμενη προγραμματισμένη ομιλία - συζήτηση είναι μετά από δύο εβδομάδες, στις 28 /1/2017.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ