11.9.2023 17:50

Διανομή ροδάκινων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χίου

Ανακοινώνεται ότι, ο Δήμος Χίου, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος συνεταιρισμών προς δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών, θα διανείμει τις επόμενες ημέρες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ποσότητα φρούτων (ροδάκινα), από την Τετάρτη 13/9/2023 έως και Παρασκευή 15/9/2023 (μέχρι εξαντλήσεως των προϊόντων).

Τα φρούτα δικαιούνται όλοι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χίου, αλλά και όλοι οι δικαιούχοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ). Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Νικολάου Ζορμπά, περιφερειακός δρόμος πόλης, έναντι «Καστρομηνάς») για την παραλαβή των φρούτων, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πέμπτη   14/9/2023 ώρα 10.00 - 17.00

Παρασκευή 15/09/2023 ώρα 08:00 – 17:00

Σάββατο 16/09/2023 ώρα 09:00 – 12:00

(Πληροφορίες, τηλ.: 2271350733).

Όλοι οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Ειδικότερα, όσοι τυγχάνουν δικαιούχοι του ΤΕΒΑ οφείλουν να προσκομίσουν και την εκτυπωμένη αίτηση του ΚΕΑ ή όποιο έγγραφο πιστοποιεί τον ΑΜΚΑ.

Σημειώνεται ότι ικανή ποσότητα φρούτων θα διατεθεί για τους ωφελούμενους των παρακάτω φορέων: στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, στους Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων Χίου, στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΑΙΠΟΣ, στο Γηροκομείο Χίου «ΖΩΡΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ» και Καρδαμύλων «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ», στον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου, στο Σύλλογο Διαβητικών Χίου, στο Σύλλογο ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, στο Κέντρο Κράτησης Χίου, στο Γενικό νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», στους Δήμους Οινουσσών και Ψαρών και άλλους κοινωνικούς και προνοιακούς φορείς του τόπου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ