27.11.2012 10:22

Διάλεξη για την σύγχρονη οικογένεια και τα παιδιά

ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Σ. ΤΑΝΤΑΡΟΣ

Διάλεξη με θέμα «Η σύγχρονη οικογένεια και η ανάπτυξη των παιδιών». θα δώσει αύριο Τετάρτη 28/11 στις 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ελληνικό Κάστρο, ο Καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Σπυρίδων Τάνταρος στα πλαίσια του α’ κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χίου «Σωματική και Ψυχική υγεία».

 

Λίγα λόγια για τον Σ. Τάνταρο

Ο Σπύρος Τάνταρος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Αναπτυξιακής Ψυχολογίας στον Τομέα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι μέλος πολλών διεθνών επιστημονικών εταιρειών. Από το 2005 είναι Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στη μελέτη της γνωστικής, γλωσσικής και συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αλλά και των εφήβων.

Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, καθώς και κεφαλαίων σε βιβλία, ενώ έχει επιμεληθεί τέσσερα βιβλία στα ελληνικά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ