Κοινωνία

29/9/15 17:38

τελ. ενημ.: 29/9/15 17:38

Διαγωνισμός «εξοικονόμηση νερού» από τη ΔΕΥΑΧ

ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΕΞΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤ ΕΧΟΝΤΕΣ

Ημέρα απονομής βραβείων θα είναι η Πέμπτη για τη ΔΕΥΑΧ αφού παράλληλα με την καθιερωμένη μηνιαία συνεδρίαση  των μελών του διοικητικού του συμβουλίου, θα απονείμει σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  βραβεία και επαίνους για τη συμμετοχής τους  στον ετήσιο διαγωνισμό «Οικονομία στο νερό».

«Ο εν λόγω διαγωνισμός πραγματοποιείται προκειμένου να  ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές σε θέματα εξοικονόμησης νερού ώστε να μάθουν ότι αυτό το πολύτιμο αγαθό δεν πρέπει να το σπαταλάμε. Την Πέμπτη λοιπόν λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του ΔΣ θα απονείμουμε τα βραβεία στα συμμετέχοντα σχολεία και τους επαίνους σε όλους όσους συμμετείχαν», δήλωσε στον «π» ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Απ. Τζιώτης.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε σχολεία της Β/Θμιας εκπαίδευσης και πραγματοποιείται από το 2007. «Κάθε Απρίλιο αποστέλλουμε την προκήρυξη στην Β/θμια Εκπαίδευση και εκείνη την προωθεί στα σχολεία.  Οι μαθητές συμμετέχουν με εκθέσεις, ποιήματα, ζωγραφιές. Φέτος συμμετείχαν το γυμνάσιο Καλαμωτής, το 1ο ΓΕΛ , το γυμνάσιο Βροντάδου και το ΕΠΑΛ Χίου», ανέφερε στον «π»   η υπάλληλος της ΔΕΥΑΧ Απ. Βαποράκη. «Θα δοθούν τρία βραβεία. Το πρώτο θα απονεμηθεί σε δύο σχολεία και το ίδιο θα συμβεί και με τα άλλα δύο. Επίσης όλοι οι  συμμετέχοντες θα λάβουν επαίνους», υπογράμμισε η Απ. Βαποράκη. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση