10.8.2013 12:51

"Διαφυλάξτε του τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία"

Την προσοχή των επαγγελματιών τουρισμού εφιστά με ανοιχτή επιστολή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κ. Μούνδρος υπογραμμίζοντας ότι η αυξανόμενη ροή τουριστών από την Τουρκία είναι ένα κεφάλαιο που αποκτήθηκε με πολύ κόπο και πρέπει να αξιοποιηθεί από την τοπική κοινωνία.

«Ευρισκόμενοι στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου, όπου, αυτό το διάστημα, μεγάλος αριθμός επισκεπτών παραθερίζει στο νησί μας.

Το σύνολο των επισκεπτών, αλλά και των χιλιάδων εξ ανατολών  τουριστών, θα πρέπει - όσο το δυνατό - να εξυπηρετείται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε και να εφιστήσουμε την προσοχή στους επαγγελματίες του νησιού μας, που εμπλέκονται με το τουριστικό προϊόν, ούτως ώστε  οι παρεχόμενες  υπηρεσίες, που προσφέρονται, να είναι οι βέλτιστες και ποιοτικά ελεγμένες.

θα πρέπει να γίνει σαφές ότι οι  ευχαριστημένοι επισκέπτες θα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές τού νησιού μας.

 Άλλωστε, ας μη λησμονούμε, πως η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτή που γίνεται από στόμα σε στόμα.

Το κεφάλαιο τουρισμός θα πρέπει να θέσει γερές βάσεις με αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης, κάνοντας το νησί μας προσιτό και ξεχωριστό προορισμό, πέρα από τις φυσικές του ομορφιές.

Λιγοστές αντιεπαγγελματικές εξαιρέσεις, που εμφανίζονται, θα πρέπει να εξαλειφθούν και να απομονωθούν, μιας και το σύνολο του επαγγελματικού κόσμου εργάζεται με σύνεση και σοβαρότητα.

Η προσπάθεια, που έγινε, για την προσέλκυση επισκεπτών εξ ανατολών δεν είναι τυχαία, προέκυψε μετά από επίπονη προσπάθεια και πρόκειται για ένα «κεφάλαιο», το οποίο οφείλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρον.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες για την παροχή καλών υπηρεσιών σε κάθε επίπεδο, ώστε το αποτέλεσμα των κοινών μας προσπαθειών να συνεχισθεί και στο μέλλον».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ