15.9.2015 9:27

Διαβούλευση για το γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Πόλης

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της πόλης μπαίνει επί τάπητος τις αμέσως επόμενες μέρες. Στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Δημοτικής Ενότητας Χίου, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω δημόσιες ενημερώσεις, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομηρείου:

Τρεις θεματικές ενημερώσεις από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Χίου:

  • Την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου  και ώρα 18:00, με θέμα:  Οργάνωση Χρήσεων Γης  και  Προστασία Περιβάλλοντος (Χάρτης Π2)
  • Tην  Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, με θέμα: Πολεοδομική Οργάνωση - Προτεινόμενες Πολεοδομικές Ενότητες και Όροι Δόμησης
  • Την  Πέμπτη, 1 Οκτωβρίουκαι ώρα 18:00, με θέμα: Ανάγκες σε Γη για Κοινωνική Υποδομή και  Απαιτούμενες Μελέτες και Έργα

Επίσης, την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δημόσιας Διαβούλευσης του Δήμου Χίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ανάρτηση στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χίου  www.chioscity.gr έχει, ήδη, γίνει από τις 5 Ιουνίου 2015 και  η διαδικασία παρατείνεται έως τις 5 Δεκεμβρίου 2015.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ