Κοινωνία

20/7/16 11:30

τελ. ενημ.: 20/7/16 11:30

Δέσμευση για πολλαπλασιασμό των δρομολογίων στη γραμμή Λημνιά – Ψαρά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ

Θετικό αντίκρισμα βρήκε στο πρόσωπο του Γ.Γ. του Υπ. Ναυτιλίας Ι. Θεοτοκά το αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Στ. Κάρμαντζη για αύξηση των δρομολογίων στην ακτοπλοϊκή γραμμή Λημνιά – Ψαρά.

Στην απάντησή του ο κ. Θεοτοκάς επισημαίνει ότι το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών γνωμοδότησε θετικά στο αίτημα και τα αιτούμενα δρομολόγια θα συμπεριληφθούν στην προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών για το διάστημα από 1/11/2016 έως 1/10/2017. Πολλαπλασιασμός των δρομολογίων κατά την τρέχουσα περίοδο «δεν είναι εφικτός καθώς οι υφιστάμενες συμβάσεις ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας δεν είναι δυνατό να τροποποιηθούν», αναφέρει ο κ. Θεοτοκάς

Στ. Κάρμαντζης: «Παρακολουθούμε το θέμα»

«Η απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας στο αίτημα το δικό μου και των Παρέδρων της Αμανής για περισσότερα δρομολόγια Λημνιά – Ψαρά είναι θετική. Τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά τα αυξημένα δρομολόγια έχουν συμπεριληφθεί στην προκήρυξη του μειοδοτικού διαγωνισμού. Ατυχώς δεν έγινε εφικτό κάτι ανάλογο για την τρέχουσα περίοδο λόγω νομικών δυσκολιών. Σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε στενά το θέμα, έστω και για την επόμενη χρονιά», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κάρμαντζης.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση