29.11.2012 11:12

Δεν μας αφορούν οι χαρακτηρισμοί περί πελατειακών σχέσεων στην ΕΝΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΣΕ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑ

Απαντώντας σε δηλώσεις που έκαναν οι κύριοι Σ.Κόρακας και Β.Τεντόμας, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την ΕΝΑ ,έχουμε να αναφέρουμε οτι η ΕΝΑ Χίου λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια και πέραν του αναπτυξιακού της ρόλου ,έχει σαν κύριο αντικείμενό  συγκεκριμένες κοινωνικές δομές όπως «Βοήθεια στο Σπίτι», «ΚΔΑΠ ΜΕΑ», «ΚΔΑΥ» με δεκάδες εργαζόμενους να απασχολούνται σε αυτές. Τους εργαζόμενους αυτούς  ο κ.Λαμπρινούδης ως Νομάρχης Χίου τους βρήκε να εργάζονται ήδη εκεί και προκειμένου να μην μείνουν άνεργοι –μετά την απόφαση για το κλείσιμο της ΕΝΑ-ανέλαβε να συνεχιστούν τα συγκεκριμένα προγράμματα από τον Δήμο.
Ως εκ τούτου τα περί πελατειακών σχέσεων και οι λοιποί χαρακτηρισμοί είναι αβάσιμοι, συκοφαντικοί και δεν μας αφορούν.
Αν πρέπει να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες, αυτές να τις αναζητήσετε σ’ εκείνους που ψήφισαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο υπέρ του κλεισίματος της ΕΝΑ του μεγαλύτερου αναπτυξιακού εργαλείου που έχει η Χίος τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ