9.8.2013 12:37

«Δεν φταίμε εμείς»

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ «ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΚΟΡΑΗΣ»

Τη δική του εκδοχή μέσω του «π» παρουσιάζει ο πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Κοραής Χρ. Μπελλές σχετικά με την ακύρωση της παράστασης «Ποιος τη Ζωή μου» που αναφέρεται στη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα Μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, κάθε άλλο παρά φέρει την ευθύνη για την ακύρωση της παράστασης ρίχνοντας το μπαλάκι των ευθυνών στην εταιρία παραγωγής που δεν μπόρεσε λόγω οικονομικών δυσκολιών να μεταφέρει το έργο στο κοινό της Χίου.

«Εγώ είμαι πρώτος από όλους που ήθελα η παράσταση αυτή να έρθει στη Χίο γιατί την έχω δει από κοντά και έμεινα έκθαμβος. Αλλά η ακύρωση δεν έχει πραγματικά καμία σχέση με τη Βιβλιοθήκη ούτε μπήκαμε στη μέση στο ζήτημα της ακύρωσης. Συνεπώς θεωρώ ότι όσα μετέφεραν άτομα της παραγωγής σε εσάς τουλάχιστον από την πλευρά μου τα θεωρώ αβάσιμα. Εμείς είχαμε τις καλές προθέσεις να βοηθήσουμε την παράσταση να έρθει στη Χίο όμως οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να έρθουν», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπελλές αποστέλλοντας μάλιστα στον «π» επιστολή που σύμφωνα με τον ίδιο προέρχεται από την «Adam Production» και καταλήγει ως εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης κ. Χρίστο Μπελλέ για το αδιάλειπτο και πρωτόγνωρο ενδιαφέρον συνεργασίας για το ανέβασμα της παράστασης».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ