10.6.2015 16:36

Δεν έκλεισαν ούτε μήνα [ΦΩΤΟ]

ΟΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΕΥΤΙΚΑ ΠΑΣΣΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΡΑΗ

Στη Χίο του 2015 όλα μπορεί να συμβούν. Δεν πέρασε ούτε μήνας από την ολοκλήρωση των εργασιών στα νέα πεζοδρόμια της οδού Κοραή και 21 μαντεμένια πασαλάκια που είχαν τοποθετηθεί με σκοπό την απαγόρευση καταπάτησης των πεζοδρομίων από Ι.Χ. και δίκυκλα βρέθηκαν σπασμένα και πεταμένα στην άκρη του δρόμου.

Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και σύμφωνα με τον Σ. Τριανταφυλλίδη που έκανε την καταγγελία στο Politischios.gr στα πεζοδρόμια όχι μόνο τυφλός, ή ανάπηρος δεν μπορεί να προχωρήσει αλλά ούτε αρτιμελείς άνθρωπος αφού έχουν καταληφθεί και πάλι από τα Ι.Χ..

«Το ερώτημα είναι αυτοί οι καταστροφικοί οδηγοί που κυκλοφορούν ανάμεσα μας πότε θα σταματήσουν να μην σέβονται τίποτα γύρω τους και να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Αν γινόταν αυτό σπίτι τους την άλλη μέρα θα το έφτιαχναν. Είμαι σίγουρος ότι είμαστε στην τριάδα με τους χειρότερους οδηγούς πανελλαδικά», ανέφερε ο ίδιος στον «π». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ