Κοινωνία

8/9/15 14:33

τελ. ενημ.: 8/9/15 14:33

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

ΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΖΗΤΑ Η ΟΕΒΕ

 

Να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο οι καταγγελίες που αφορούν την εκμετάλλευση των προσφύγων από επαγγελματίες ώστε να απομονωθούν και να αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα, ζητά με ανακοίνωση της η ΟΕΒΕ.

Οι επαγγελματοβιοτέχνες σημειώνουν ότι οι καταγγελίες πρέπει να γίνουν πιο συγκεκριμένες ώστε να μην σπιλώνουν το σύνολο των συναδέλφων τους και ζητούν την αρωγή όλων για τον εντοπισμό των σύγχρονων «μαυραγοριτών»

«Καλούμε τη συντριπτική πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων επιχειρηματιών όπως συνδράμουν αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν επέλεξαν το δρόμο της προσφυγιάς –όπως άλλοτε έκαναν και οι πρόγονοί μας- αλλά εξαναγκάσθηκαν να φύγουν από τις πατρίδες τους. Σε αυτή την κατεύθυνση η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου έχει ήδη σχεδιάσει και υλοποιήσει  δράσεις με στόχο την ανακούφιση των προσφύγων (παροχή νερού, στρωμάτων, υγειονομικής περίθαλψης)» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΕΒΕ και καταλήγει ζητώντας  την άμεση δρομολόγηση πλοίου για τη μεταφορά των μεταναστών προς τον Πειραιά ή την Βόρεια Ελλάδα για την αποσυμφόρηση του νησιού.

 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση