5.1.2017 13:07

Δείτε βήμα-βήμα πως τοποθετούμε τις αντιολισθητικές αλυσίδες στο αυτοκίνητο

Ο Σιβηρικός αντικυκλώνας που φέρει την ονομασία "Αριάδνη", αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας από την Πέμπτη 5/1, με τον υδράργυρο να κάνει μεγάλη «βουτιά» και αρκετές περιοχές της χώρας να ντύνονται στα «λευκά».

Οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν στους δρόμους λόγω του χιονιού αλλά και του παγετού, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από όλους. Αν δεν είναι απαραίτητο καλά θα κάνετε να μη βγείτε από το σπίτι. Σε περίπτωση όμως που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε ΙΧ για τις μετακινήσεις σας θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τις παγίδες που θα συναντήσετε στο οδικό δίκτυο.

Πέρα από την προσοχή που θα πρέπει να επιδείξετε όταν πιάσετε στα χέρια σας το τιμόνι, θα πρέπει να είστε εξοπλισμένοι και με αντιολισθητικές αλυσίδες γιατί θα σας χρειαστούν. 

 

Αν για τον μέσο οδηγό οι αντιολισθητικές αλυσίδες κατά τους χειμερινούς μήνες είναι ένα ακόμη αξεσουάρ του αυτοκίνητου του, γι' αυτόν που ταξιδεύει συχνά το χειμώνα, ακόμη και σε δύσκολες διαδρομές θα πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι.

 

πηγή: ethnos.gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ