12.6.2015 14:03

"Δε θα πάψουμε να συγκρουόμαστε με τις αντιλαϊκές πολιτικές"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ν.Τ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

 

Την προκλητική, όπως τη χαρακτηρίζει παρέμβαση Μηταράκη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης καταγγέλλει το ΝΤ της ΑΦΕΔΥ με ανακοίνωση του.

Σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να συγκρούονται με τους εκπροσώπους των αντιλαϊκών πολιτικών κι όχι να τους δίνουν το λόγο στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την προκλητική παρέμβαση του εκπροσώπου της Ν. Δ. κου Μηταράκη ο οποίος υφάρπαξε το μικρόφωνο για να μιλήσει εκτός του προκαθορισμένου πλάνου ομιλητών.

Ο λαός της Χίου πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματα του από την σημερινή συγκέντρωση των φορέων για το ΦΠΑ.

Επιβεβαιώθηκαν οι σκέψεις και οι προβληματισμοί της ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ ότι η κινητοποίηση θα πρέπει να συγκρούεται με το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν οι συγκυβερνήσεις στο πλαίσιο των ευρωενωσιακών και διεθνών θεσμών( ΕΕ, ΔΝΤ,ΕΚΤ).

Δεν πρέπει να διαπαιδαγωγούνται οι κοινωνικές δυνάμεις στο να ξεχνούν ή να μην βλέπουν τον αντίπαλο. Δεν πρέπει να δίνεται το βήμα στα πλαίσια του «δημοκρατικού λόγου» σε αυτούς που τυραννούν τον λαό και του προσθέτουν καθημερινά νέα βάρη.

Η ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ με αίσθημα ευθύνης απέκρουσε αυτή την λογική και αποχώρησε.

Δεν θα πάψει να συγκρούεται με την αντιλαϊκή πολιτική απ΄ όπου προέρχεται". 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ