6.10.2015 10:34

BuzzFeed: "Η πιο προσιτή αστακομακαρονάδα είναι στα Ψαρά"

Στη λίστα με τα 25 ελληνικά νησιά που σίγουρα κάποιος θα πρέπει να επισκεφθεί στη ζωή του, περιλαμβάνει το Buzzfeed τα γειτονικά Ψαρά.

Γράφοντας δυο λόγια και κυρίως παραθέτοντας όχι τις κλασικές, «πολυφορεμένες» φωτογραφίες, αλλά χρησιμοποιώντας εικόνες που έχουν τραβήξει μόνοι τους χρήστες του Instagram, το Buzzfeed προσφέρει πραγματικά μια διαφορετική παρουσίαση των ελληνικών νησιών. 

Τα 25 ελληνικά νησιά που πρέπει κανείς να... βάλει στόχο να επισκεφθεί, σύμφωνα με το Buzzfeed, είναι τα εξής: Ελαφόνησος, Σύμη, Παξοί, Καστελόριζο, Νίσυρος, Σκύρος, Θάσος, Κάλυμνος, Λασήθι (Κρήτη), Εύβοια, Ικαρία, Αλόννησος, Τήλος, Ζάκυνθος, Χάλκη, Δονούσα, Δήλος, Κέρκυρα, Σύρος, Πολύαιγος, Σίφνος, Νάξος, Αμοργός και Κύθνος.

Τα Ψαρα μάλιστα, σύμφωνα με το Buzzfeed, προσφέρουν όχι μόνο εντυπωσιακά αξιοθέατα αλλά και την «πιο προσιτή αστακομακαρονάδα στην Ελλάδα». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ