29.4.2013 9:14

Βρήκε αποδοχή η ατζέντα

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, στο Επιμελητήριο Σμύρνης, η παρουσίαση της ατζέντας βιωματικού τουρισμού, η οποία εκδόθηκε από τον Δήμο Χίου, περιλαμβάνει δράσεις φορέων ή ιδιωτών, που υλοποιούνται στο νησί μας όλη τη διάρκεια του χρόνου και στοχεύει στην προώθηση του τουρισμού εμπειρίας και γνώσης και στη στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Πολ. Λαμπρινούδη, που συνοδεύονταν από τους Κ. Μούνδρο και Ν. Νύκτα, του προέδρου του Επιμελητηρίου Σμύρνης Εκρέμ Ντεμιρτάζ, του Γενικού προξένου της Σμύρνης Θεόδ. Τσακίρη, υπηρεσιακών παραγόντων του ελληνικού προξενείου, ενώ παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι  ειδησεογραφικών πρακτορείων και tour operators από τη γείτονα χώρα.

Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης της Σμύρνης και οι τουριστικοί πράκτορες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσίαση αυτής της ατζέντας, την οποία χαρακτήρισαν πρωτοποριακή.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ