25.8.2015 17:40

Βολές Επιτροπάκη κατά Ποταμούση

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΝΗΣ

Τα πυρά του Γ. Επιτροπάκη συγκέντρωσε η αντιδήμαρχος Βιβή Ποταμούση και ο πρώην δήμαρχος Π. Λαμπρινούδης.

Στην πρώτη πιστώθηκε η υποκίνηση της κινητοποίησης για τα αγροτικά ιατρεία της Αμανής και της χρεώθηκε έλλειψη ενημέρωσης και υπευθυνότητας, ενώ σε ανάλογο ύφος δόθηκε η απάντηση και στον Π. Λαμπρινούδη για το ασθενοφόρο της Βολισσού.

 «Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι είναι πως εκμεταλλευόμενοι την αγωνία τους οι θεσμικοί δημοτικοί παράγοντες και άλλοι τους οδηγούν σε λάθος κατεύθυνση και σε λάθος διαδικασίες.

Το θέμα των Αγροτικών ιατρών όπως προανέφερα ως αρμοδιότητα ανήκει στη 2η Υ.Π.Ε. και στον προϊστάμενο του Κέντρου Υγείας.

Παρόλα αυτά είμαι στη διάθεσή τους, παρόλο που δεν έχουν ζητήσει ποτέ τη συνδρομή  μου στον αγώνα τους, να τους κατευθύνω λόγω της θέσης μου στην οποία βρίσκομαι αλλά και λόγω της εμπειρίας μου που θα πρέπει να στοχεύσουν, να κατευθύνουν τον αγώνα τους και να διατυπώσουν τα αιτήματά τους. Αφού ξεσήκωσε τον κόσμο μετά μου ζητούσε τις εγκυκλίους για τις εφημερίες για να τις μελετήσει. Είναι τουλάχιστον ανεύθυνο αυτό», τόνισε για την κ. Ποταμούση ο διοικητής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ