2.11.2015 10:50

Βοήθεια και από το Ίλιο για τους πρόσφυγες

Η δημοτική κίνηση Ιλίου, Αλληλέγγυα Πόλη, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χίου, συγκέντρωσε ρουχισμό και βρεφικά είδη αποστέλλοντας μεγάλη ποσότητα από δέματα προκειμένου να διανεμηθούν στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο νησί μας.

Με ανακοίνωση της η Πρωτοβουλία αλληλεγγύης Χίου εκφράζει τις ευχαριστίες της για την προσφορά ευχαριστώντας παράλληλα και όλους τους συμπολίτες μας που πάντα δείχνουν έμπρακτα  την αλληλεγγύη τους  όπως και τoυς ιδιοκτήτες και το προσωπικό της μεταφορικής  ΕΡΜΗΣ για τη συνεχή και διακριτική προσφορά  όποτε  τους  έχει ζητηθεί.

«Συνεχίζουμε πάντα να στεκόμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλους τους συμπολίτες μας με πρώτη προτεραιότητα τους ασθενέστερους  και ειδικά αυτή την περίοδο τους πρόσφυγες.

Συνεχίζουμε επίσης  την συλλογή φαρμάκων  για την λειτουργία του Κοινωνικού  μας Φαρμακείου και την φαρμακευτική  βοήθεια προς τους πρόσφυγες» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ