11.6.2015 11:49

Βιωματική εκπαίδευση 660 μαθητών από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλοζωίας για μαθητές δημοτικού που διοργάνωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου την φετινή σχολική χρονιά.

Από την 25η έως την και την 27η Μαΐου, 660 παιδιά δέκα νηπιαγωγείων και εννέα δημοτικών σχολείων του νησιού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα πέντε μέλη της ομάδας SAPT Hellas (Δράση για τα Αδέσποτα – Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδος) και τους σκύλους τους να ενημερώνουν και να προσφέρουν βιωματική εκπαίδευση σε θέματα ανθρώπων και ζώων.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου ενώ συνεισέφεραν με διάφορους τρόπους το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Χίου, καθώς και διάφορα τοπικά καταστήματα.

Όλα τα έξοδα που ανήλθαν στο ποσό των 830 € καλύφθηκαν από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου και προήλθαν από τα καθιερωμένα παζάρια βιβλίων και δίσκων από «δεύτερο χέρι» που διοργανώνει. Για την επόμενη σχολική χρονιά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου σε συνεργασία με άλλα σωματεία και ιδιώτες της χώρας θα συνεχίσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου αλλά και για εκπαιδευτικούς.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ