1.10.2015 11:14

ΒΙΝΤΕΟ- «Ντροπή στους άθεους του υπ. Παιδείας»

ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΑΡΚΟΣ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ

Με αρκετές δόσεις ειρωνείας ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του κηρύγματος της προηγούμενης Κυριακής στην πρόθεση του Υπ. Παιδείας να καταργήσει το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία.

 «Αφού έλυσαν τα προβλήματα του κόσμου, αφού αύξησαν τις συντάξεις των κόσμου, αφού κατάφεραν να μην χρωστάμε πουθενά ως χώρα, το αμέσως μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, που καταστρέφει την Ελλάδα, ποιο ήταν και πρέπει να το λύσουνε; Να στείλουν εγκύκλιο οι άθεοι του υπουργείου Παιδείας για να καταργηθούν τα θρησκευτικά. Και διάλεξαν και τη μέρα... Την παραμονή της εορτής ου Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου! Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα και την πρώτη μέρα που πήγαν στο υπουργείο οι άθεοι βγήκαν να καταργήσουν τα θρησκευτικά» ανέφερε προς τους πιστούς ο Μητροπολίτης Χίου κ.κ. Μάρκος, πετώντας «βέλη» κατά της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.

«Ντροπή τους και ντροπή τους. Και ας γράψουν ότι θένε. Ο Χίου το είπε. Ο κόσμος υποφέρει και εκείνοι ασχολούνται με τα θρησκευτικά. Ε, δεν το θέλει αυτό ο ελληνικός λαός να καταργηθούν τα θρησκευτικά. Είναι βλασφημία», υπογράμμισε σε έντονο ύφος. 

Δείτε στο βίντεο την «έκρηξη» του Μητροπολίτη Χίου και την ξεκάθαρη αναφορά του στο ζήτημα που προέκυψε με την πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας.

 

ΠΗΓΗ: http://www.amanivoice-chios.gr/

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ