12.3.2020 15:49

ΒΙΝΤΕΟ- Ξεκίνησε για Οινούσσες και Χίο το «Blue Star Myconos»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης με προορισμό τη Λέσβο, τις Οινούσσες και τη Χίο το πλοίο Blue Star Myconos, το οποίο βρίσκονταν σε καραντίνα στο λιμάνι της Μύρινας έπειτα από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος του πληρώματος.

Το πλοίο ξεκίνησε το δρομολόγιό του από την Καβάλα αλλά ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το νομίατρο της Καβάλας έδωσαν εντολή το πλοίο να αποκλειστεί μόλις φθάσει στο λιμάνι της  Μυρίνας. Ακολουθώντας τις οδηγίες, το πλοίο από τις 02:30 παρέμενε στο λιμάνι της Μύρινας καθώς είχε  απαγορευτεί να συνεχίσει το ταξίδι του μέχρι βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το μέλος του πληρώματος.

Λίγο μετά τις 15:00 της Πέμπτης το πλήρωμα ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι δεν συντρέχουν λόγοι περιορισμού της κίνησης του πλοίου. Οι επιβάτες θα λάβουν οδηγίες στα κατά τόπους λιμάνια για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ