1.2.2013 17:39

ΒΙΝΤΕΟ: "Δίκαια τα αιτήματα των σχολείων, μας λείπουν όμως τα χρήματα"

Στη δυσκολία εξεύρεσης πόρων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον «π» ο νέος πρόεδρος της Δ.Ε. Παιδείας Μ. Γιαννάρας.

Ο ίδιος αναλύοντας τις περικοπές που έχει υποστεί ο Δήμος στις τακτικές του επιχορηγήσεις από το κράτος, υπογράμμισε ότι ναι μεν οι διεκδικήσεις των διευθυντών των σχολείων είναι δίκαιες και μέσα στα προβλεπόμενα μέτρα ωστόσο η οικονομική κατάσταση που επικρατεί δυσχαιρένει ιδιαίτερα την υλοποίηση των αιτημάτων τους.

«Θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές μονάδες ώστε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να καλύψουμε τις ανάγκες τους. Όμως οι καταστάσεις είναι δύσκολες δεδομένης της οικονομικής κρίσης. Εύχομαι ότι μέχρι τέλος της χρονιάς δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ως προς την οικονομική επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών», κατέληξε ο κ. Γιαννάρας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ