10.10.2019 18:31

ΒΙ.ΑΛ. | Όταν οι λέξεις χάνουν το νόημά τους μπροστά στην εικόνα

Ο φωτογραφικός φακός του "π" στην καρδιά του hotspot της Χίου

Όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη ΒΙ.ΑΛ. έρχονται να καταρρίψουν οι εικόνες που κατάγραψε ο φωτογραφικός φακός του "π" το απόγευμα της Πέμπτης (10/10/19) περιμετρικά του hotspot της Χίου στην περιοχή του Χαλκειούς.

Οι διαβεβαιώσεις των αρχών σε δημοσιογράφους και αιρετούς ότι οι σκηνές που βρίσκονται περιμετρικά του Κ.Υ.Τ. είναι μερικές δεκάδες, καταρρίπτονται με την πρώτη ματιά, όποιου επιχειρήσει να μπει στην καρδιά του hotspot. 

Άνθρωποι στοιβαγμένοι ανάμεσα σε δέντρα και καλαμιές, χωράφια γεμάτα ακαθαρσίες, πλαστικά και χαρτιά, παιδιά μέσα στη λάσπη και στο χώμα, μία έντονη μυρωδιά από λύματα που τρέχουν από σπασμένους σωλήνες του ΚΥΤ και εκατοντάδες σκηνές στημένες μέσα σε ιδιωτικές εκτάσεις, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό του hotspot της Χίου, ένα σκηνικό που γίνεται καθημερινά ολοένα και πιο τραγικό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που βρίσκονται στραμμένα σε Λέσβο και Σάμο. 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ