4.2.2017 12:23

Βγάζει τον κόσμο στους δρόμους

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΑΣΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ – ΣΑΜΟΥ

Δύο σημαντικές δρομικές εκδηλώσεις θα διοργανώσει φέτος  η ΕΑΣΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου, με στόχο να τις καθιερώσει θεσμικά.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Μάϊο και  θα συνδυάζει αγώνισμα  και παιχνίδι με τη συνεργασία γνωστής τοπικής επιχείρησης. Η δεύτερη θα είναι καθαρά δρομική και  θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στους δρόμους της πόλης.

«Όπως είχα δηλώσει και πριν τις εκλογές, το όραμα μας είναι να βγάλουμε τον κόσμο στο δρόμο, να τον πείσουμε να ασχοληθεί με το μαζικό αθλητισμό και να δημιουργήσουμε την υποδομή  παράδοσης αυτής της φιλοσοφίας ζωής και των δράσεων στις επόμενες γενιές», δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστας Τριαντάφυλλος μετά το τέλος της εκδήλωσης της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των συλλόγων και των αθλητών.

Προς το παρόν δεν δίνει κωδικές ονομασίες και ημερομηνίες, αυτές θα γνωστοποιηθούν  με δελτίο τύπου το οποίο θα δημοσιοποιηθεί σύντομα.

Οι τυχεροί

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάρκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του μετά τον αγιασμό τόνισε  λακωνικά ότι στα γήπεδα μιλούν οι αθλητές και ευχήθηκε να μιλούν με νίκες.

Τα φλουριά των ατομικών πιτών κέρδισαν ο αθλητής του Παγχιακού Γιώργος Ιατρουδέλλης και η αθλήτρια του ΦΟΒ Μαριστέλλα Γλύκα.

Ο πρώτος κέρδισε μια εικόνα την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος και η δεύτερη μια δωροεπιταγή. Ο τρίτος τυχερός αναζητείται ακόμη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ