14.2.2015 19:52

Αυτοκτονία σοκ 18χρονου στα Θυμιανά

ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ

Στο πένθος βυθίστηκε η μικρή κοινωνία των Θυμιανών, στο άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας του 18χρονου Κ.Κ. το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες το τελευταίο γνωστό συμβάν που προηγήθηκε ήταν μία μικρή διαφωνία με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Στη συνέχεια ο 18χρονος απομακρύνθηκε στον ιδιωτικό του χώρο (διατηρούσε ένα μικρό δωμάτιο πίσω από το σπίτι) όπου και κρεμάστηκε με σχοινί.

Το άψυχο σώμα του νεαρού εντόπισε ο πατέρας του λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όμως ήταν ήδη αργά αφού όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ώρα του συμβάντος που τοποθετείται χρονικά μεταξύ 12 το μεσημέρι κι 6 το απόγευμα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Χίου ενώ όπως έγινε γνωστό δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ