17.6.2015 21:25

Αυτοί έμειναν ανοικτοί

«ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ» ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΔΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Δακτυλοδεικτούμενοι είναι για  τους επαγγελματίες καταστημάτων εστίασης, οι συνάδελφοι τους που άνοιξαν τα καταστήματα τους και δούλεψαν τη μέρα της κινητοποίησης για τη διατήρηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά, ενώ η απόφαση ήταν να παραμείνουν όλοι κλειστοί.

Χαρακτηριστικό της έντασης αλλά και των προστριβών που υπάρχει στον κλάδο είναι το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης τους με την οποία κατονομάζουν τους... απεργοσπάστες.

«Στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μας, συμμετείχαν οι περισσότερες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, τουλάχιστον της πόλης της Χίου. Δεν έλειψαν δυστυχώς και οι επιτήδειοι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μαζικό κλείσιμο προς όφελος τους παίρνοντας την πελατεία των υπολοίπων. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι: η Ηλιάστρα, το Βουνάκι (της παραλίας), το Μάραθον, το Billy's place, ο Αιμίλιος και το 24ωρο mini market της παραλίας».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ