8.11.2021 12:47

Αύριο οι αποφάσεις για την 11η Νοεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευρεία σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου και τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων

Σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 9 Νοεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 11ης Νοεμβρίου στο νησί.

Η σύσκεψη, διεξάγεται στη σκιά της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων σε όλη την Ελλάδα, αν και σε τοπικό επίπεδο η πανδημία, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι σε διαχειρίσιμη κατάσταση, αφού ο αριθμός κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα είναι σε μονοψήφια νούμερα.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Παντελής Βρουλής επεσήμανε ότι δεν συντρέχουν λόγοι ακύρωσης της παρέλασης, ωστόσο υπογράμμισε ότι, έχει ήδη τροποποιηθεί σημαντικά το πρόγραμμα, ώστε, να υπάρξει αποφυγή συνωστισμού του κόσμου.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, η τελική απόφαση θα παρθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, αφού η απόφαση της επιτροπής που θα συνεδριάσει αύριο θα είναι καθαρά γνωμοδοτικού χαρακτήρα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ